Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plats

en plats
vad är en plats?

tiden
gör att en plats endast existerar
i ett visst ögonblick

och en plats är det vi kan se
ibland finns det rum som vi inte ser
bakom en spegel tittar nån kanske tillbaka på oss

i en annan dimension –
i ett annat ögonblick eller i rum vi inte kan se –
finns ett parallellt universum

vi talar om "verkligheten"
men vad är det som är verkligheten?
är det det vi ser eller det vi inte ser
som är verkligheten?




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-23 14:07



Bookmark and Share


  Tomas Karlsson VIP
Jo. Vi kommer aldrig att få veta hur det är med den saken. :-)
2021-05-24

  Bodingen VIP
Man kanske drömmer när man är vaken och vaken när man drömmer.
2021-05-24

  Kungskobran VIP
Din verklighet och min verklighet ser olika ut trots att vi ser samma sak.
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP