Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägarna

vägarna jag har lagt är för avlägsna att nå
kanske var det inte mina fotspår att gå
långt in
i själens djupaste snår
finns frågan
om frågor bara kvar att nå
för de frö jag satt för att gro
försvann i marken
från början dömd till att dö
lätta spår i mossans fukt
försvinner om på nytt
om och om igen
de spår jag valt att gå
var alldeles för avlägsna att nå




Fri vers (Prosapoesi) av miominmaj
Läst 335 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2021-05-23 18:47



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Dina ord sätter spår i min själ, fantastisk poesi...
2021-05-26

    Sefarge VIP
Skrivelsen ger en
Organisk känsla
Svår att förklara
Som med all"bra"
Lyrik!
:)
2021-05-23
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj