Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svajandes

Tänk
jag är här
smått inpå kroppen
krypandes längs ryggen
raden hela vägen ner
gör sig påmind
långt innanför skinnet
men så mycket mer
sulorna mot marken
smutsen inpå
jag står
svajar
men kommer finnas kvar ändå




Fri vers av miominmaj
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-11-02 16:50



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den lilla/stora människans
öde i ett nötskal?

2021-11-08

  Monica Lindgren
Ja, man står kvar, fast man svajar...
2021-11-03
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj