Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

Det är något nytt som luktar
som sätts i sömn
för att sedan vakna upp
som ur en dröm

Det är som ett höstlöv
somnar
för att vakna upp som snö

jag tror kanske inte att jag kommer finnas kvar
men tänk om jag gör
vad finns då där kvar
vad händer om jag sträcker ut mina händer
ber om nåd

håll om mig hårt
men om dom vänder
lämnar min näthinna
för att aldrig återvända

känner du exakt det som jag känner nu
hösten




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-10-08 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj