Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manne

I ditt nest
fridfullt stilla
ovetande vart världen dig vill

Kärlek
lycka
sorg och hat

en bråkdel av den verklighet
som kommer ta fart

snabbt som tusan
med en stadig hand
kommer livet med sin kalla hand

låt mig få hålla dig nära
berätta om de förtrollades värld
där du reser in i en fantasivärld

över stock och sten
besöker platser vi aldrig trodde fanns

tomtar och troll
tittar nyfiket upp från håll
älvorna skapar magi
med sin vals likt ingeting alls

så går vi hand i hand
in i den fantasivärld vi inte trodde fanns

du behöver inte vara modig min vän
jag finns här
så du alltid får kraft
att resa dig stadig igen

min son




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 80 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-27 20:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj