Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svidande spetsar

Svidande tungor
med spetsar som skär

dom tär
öppna revor
är svåra att vårda

när orden likt ett blad
är menat att stanna kvar

jag håller andan när jag ser ut
blir helt stum
när jag förgäves försöker skrika rakt ut

nu står jag med ensamheten kvar igen

du gamle vän
var inte rädd

det finns ett annat sätt
så du långsamt
får chansen
till läkning igen




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-05-13 12:07



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bror Spetz var en helande fläkt.
2022-05-13

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text om tiden som är, avslutet förmedlar hopp och tillförsikt om framtiden.

2022-05-13

  Monica Lindgren
Berörande. Man får intrycket att diktjaget är besviket och i chock men ändå återtar kontrollen. ("chansen till läkning" viktig!)
2022-05-13
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj