Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en såpbubbla

låter inte tankarna om hat
ta grepp om min dag

jag vill behålla min sinnesfrid
just för oss
denna dag

min vän sa
rid på det som en våg
det planas ut och går över efter ett tag

eller

som en såpbubbla
den spricker ju högre höjder den tar

en boll i uppförsbacke
den rullar alltid tillbaks

snälla
låt inta tankar om hat ta grepp om din dag




Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 88 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-02 20:40



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Högst betänkansvärd text
I tiden passande att
Verkligen försöka
Följa efter i
sitt inre
sinne!
;)
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj