Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I rosa natten

Fylls ditt inre av glädje

Ödmjukheten tröstar

Stjärnor glittrar

En vit slöja faller över dig

Håller dig tätt tätt

Dina vingar lyfter

Står på egna ben

Livet möter  i ny hamn

Sväng om se lättnad i båten

som drar i land

Du kom  vidare trots allt




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-24 15:29



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
känns tyngdlöshet i orden
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP