Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto. Eget


En dag i taget

Så avlägset
möten känns
vi förändras av tiden
jag och barnbarnen
födelsedagar kommer och går

Bilder delas på en skärm
ibland med ansikten som varghuvuden
eller som clowner
samtalen blir många

Flygkapning genomförs
för att tysta en människa
makten föröder

Himlen är grå
träden intensivt gröna
dagen för vaccindos två närmar sig
en grävskopa skrapar ytan
förbereder för ny grund

På styltor stod hon i vattnet
då när möten var möjliga
mina styltor är bönen om sinnesro

 © Eva Hedlund fd Langrath 2021

 




Fri vers av Eva Langrath VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-05-24 18:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Gillar.
2021-05-27

  ULJO
Kan inte bli sämre efter vaccindos 2

2021-05-25

  Susen VIP
En vemodsvacker dikt, där längtan om fred och frihet ska komma åter. Och närhet till barnbarns famnar
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP