Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Början på något nytt

En gång ska du glömma allt
Du ska sitta stilla en stund
Och du ska undra
Vad var det allt bråk handlade om?

När du ser dig omkring ska du se hur andra
Sitter stilla som du, på varsin sten
Och du ska undra
Var du landat

Och om du har dött
Ska du börja leva.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-05-24 19:51



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag lever fullt ut redan nu. Tack i alla fall.
2021-05-24
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.