Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

redan här

redan
är vi här

sluten är cirkeln

våran framtid är oändlig

och skratten
fortsätter

döda
som gudar

jag är 1500 vårar

jupiter är min granne
och mars min livskamrat

staden
som är universum

leder mitt hjärta
i oändliga banor

runt orons inre

ondska är min godhet
godhet är min frukt

och jag önskar att

jag önskar allt ogjort




Fri vers av kalles
Läst 82 gånger
Publicerad 2021-05-25 00:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles