Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vårens lyckliga dar

Blinka lilla stjärna där
säg mig vart i livet jag är
bottenfrusna vikar
tinar i takt med fåglarnas dans
ger knopparna sin första chans
små vita, blå
knoppar som slår
vitsippan här
blåsipporna där
nära är ni nu
kom och hör vildvittrornas vrål
snart är det vår
ge oss vad vi tål
dina ljumma nätter
vindar som värmer
allt är förlåtet
som en enda färgglad parad
vi minns vårens lyckliga dar




Fri vers av miominmaj
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-25 09:13



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Vårens
Sprudlande
Färgrika palett
-här i ditt ljus!

Tack!
2021-05-25

  Sparvögat VIP
Vårens skönhet finner jag i dina ord...
2021-05-25
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj