Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kärleksdikt

Mister du ett
Står det två
Nej mist är mist och kommer aldrig åter
Kärlekens vita lögner
Bråk och förlåt och allt vi hade

Halva kärleken var fantasi
Och halva praktiska frågor
Och aldrig skulle de två mötas

Finner du en liten främling
Så tänk på mig
Jag var snövit
Men nu är jag dvärg.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-25 14:09



Bookmark and Share


  Monica Lindgren




Jättebra gestaltning av en kärleksrelation. Ungefär samma tankar finns hos Glück!









2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.