Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbakablixtar i sekvens


jag är långt borta nu

inte här

där de levande är


jag är i ett rum

blommande tapeter

omsluter


jag befinner mig

ändå inte där

inte på riktigt


jag är under honom

hans händer 

där de inte bör vara


jag är fast i ett fängelse

ingen väg ut

bara mörker nu


jag sluter ögonen

blunda hjälper föga

för hans ögon ser


jag är fjättrad i en tid

det som hände då

jagar ännu









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-25 17:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En paradox; för att överleva lämnar man nuet, och efteråt kan en del av en bli kvar i dåtiden ändå.
2021-05-26

  Bibbi VIP
Kraftigt berörd.
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP