Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hämnd

Vad väderkornet sa:
Det sa prassel prassel
Affären stänger
Luktar bränt här
Passa dig för lågan som brinner
Eller guds gamla vanliga
brinnande buske

Jaha hahaha
Här vädras ut
och här går ingen kring buskar
Pengaslukerska
Affären är gratis
Men du kallade dig själv
Sugar Daddy
(Med ditt kaffe från seven-eleven)
Jag droppar bittra vätskor i ditt socker
Och ber dig smaka på din egen medicin.





Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-25 20:16



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Frän, satirisk dikt. Fast jag måste erkänna, att jag inte vet vem "Sugar-Daddy" är... Bilda mig, please!
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.