Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Befriande lek

 

En blick, en boll

en fråga

vill du leka med mig?

skulle du våga?

 

Ta den från mig

för jag vaktar så klart

men sen är det din tur

vänta bara - för snart..!

 

Jag springer så fort

och retar dig gärna

fast du vet ju att du

är min största stjärna!

 

Att du nyss var ledsen

det märkte jag nog

men nu leker vi ju

och jag såg - att du log.

 




Bunden vers (Rim) av Briza media
Läst 235 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-05-26 16:50



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2021-06-28

  Lottie Ålhed VIP
Kanske en lovsång till en vän(hund).
2021-06-11

  Kajan VIP
En liten dikt om stor kärlek. Hunden är farligt söt ; )
2021-05-26

  SatansSon VIP
mysig vovve.
2021-05-26

  Sparvögat VIP
Fantastiskt fint och rörande om bandet mellan två själar, den ena med päls beklädd...
2021-05-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om gemenskap mellan djur och människa.
2021-05-26

  Kungskobran VIP
Bollen är rund
även för en hund
2021-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Briza media
Briza media