Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET OUNDVIKLIGA

När livets aftorodnad
borjar skönjas
då är inte långt till natt
då kanske tanken ej är klar
och soluppgången lyser matt
Ögat ser inte
allt det förut sett
Fågelsången
tycks ha tystnat
Inget är som förr
Så till sist så sjunker solen
någon knackar på en dörr

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-26 20:40



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Det oundvikliga går inte att undvika
Berörande läsning
2021-05-27

  ULJO
Berörande skrivet
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP