Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

don't fear the reaper

Jag la örat mot golvet.
Kunde höra hur dom levde där nere.
Någon ropade mitt namn.
frukta mig inte
Livet där nere kallade på mig.
kom igen baby
Men jag var fast i en verklighet jag inte kunde ta bakdörren ut ifrån.
Lät trappan bära mig ner
Blundade för ett par kvarglömda ögon mot min näthinna
Och det var allt som behövdes
För att du skulle lyckas fånga min hand
Och få väggarna att snurra omkring mig
kom igen baby
livet kommer
livet går
Struntade i sanningen
Lät väggarna snurra
Lät vännerna le åt mina fötter som dansade snabbare än alla andras avsparkade skor
Visste att mina ögon vandrade en farlig väg
Och du fångade mig, fast du visste att du inte fick
frukta mig inte
baby
vissa kommer
andra går
jag är bakdörren ut ifrån verklighetens svarta hål




Fri vers av miominmaj
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-05-27 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Blue Öyster Cult.


2021-05-27

    Sefarge VIP
Sista raderna verkligen
ystert levande av hopp!
;)
2021-05-27
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj