Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormar

toalettgolvet
hånar skrattar
lever i en cirkel
fatta

jag kan inte komprimera
allt som jag borde nu veta

lever i en naken cirkel
allt är fel
allt är fel

jag undrar var tog vettet vägen
gilla läget, fatta kniven

och han drömde varje natt
om liv som vanligt, ledig takt

och när han vaknar drömmen tog
allt som fanns, verklighetsbrand

krossar skrinet till ditt hjärta
ber en bön för oroslättnad

skrattar högljutt när du ser mig
jag lever för ditt leende


vågorna smälter
sand som fattar
tag i gatan
regn som hatar

staden glänser
inifrån
och torkar tårar
tusen vårar

stormar
stormar

hatet
hatar

skrattet
skrattar

lekar
leker

finner hjärtat i en plastpåse
hur hände de
när allt som en gång levde försvann de med?





Fri vers av kalles
Läst 86 gånger
Publicerad 2021-05-29 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kalles
kalles