Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

luftslott

ljudlösa tankar formades av den viskande vinden

det är luft allt vi ser
det vi tar på
allt vi é

Så verkligt strålade solen
av luft formades slottet
det var ljudlösa viskande tankar
om ro

under en mästrande himmel
luftslott som brinner
allt gick förlorat

det var i stormens öga
där som vi fann ro

inget kom åt oss
precis där och då

våra själar som en gång dansade ikapp
stannade upp

små rosa moln
vittnade om allt uppe i det blå

drömmen om luftslottet
försvann återigen i den viskande vinden













Fri vers (Fri form) av miominmaj
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-05-29 22:29



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Men jag tänker att luftslott är ju bra, så länge de är i det blå, så länge man inte drar ner dem på marken och börjar flytta in i dem :)
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

miominmaj
miominmaj