Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som bär min kärlek

 

Jag reser min tid

och öppnar min längtan

till ditt hjärta.

 

Vem viskar mig bort

vem står mig ifrån

när mina tankar

ständigt bara vill vara

hos dig.

 

Jag vänder min blick

mot den våg

som bär min kärlek.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-05-30 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP