Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Godmorgon

Godmorgon .

Nu är denna poesi dam trötter ,
Sprang och överallt med bara fötter.

Värmen gör oss sega och lulliga ,
Så tar en liten tur med min mungiga ,

Tjo faderittan va kul ,
Nu ska jag ta ut alla saker från mitt skjul.

Ut på gräsmattan och njuta,
Låt alla härliga människor pruta .

Kaffe o bulle för en billig peng ,
Sedan blir det nog krypande i säng.

Livet leker just nu ,
Fattas bara en kossa som säger muu. .






Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 08:57



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Sommar och sol, visst är det kul! Hoppas de prutade lagom ;)
2021-06-04

  ULJO
Lättsamt och fräscht detta
2021-06-04

    Sefarge VIP
Stoj-klurig rogivande skrivelse
Som behövs bland den
ibland högtravande poesin?
:)

2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP