Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår flätas liv


stråkeskadern spelade Barbers Adagio


ur eldskrift på förfallna murar
tog känslobudskapet sin början


vi kände stavelseglöd och handflator
röra sig magnetiskt mot varandra


något du sa om att sorgsamhet
gör tystnad genomskinlig


fick vår flätas liv att tvinnas
allt starkare kring återstoden


vi skulle inte längre endast vara
varandras längsgående konturer




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 12:45



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Ibland händer det så
att inga ord får att finna

Just så
känner jag in dina


Tack!
2021-06-10

  Elinor Sörensson VIP
Åter igen en text som nästan
tar andan ur mig.

Följsamma glödande toner
i livets fläta.
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP