Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridens dimma

Var befinner sig fridens dimma
Runt en landsortskyrka?
På en ödslig perrong?
Kanske flyter den mellan höghusen
om natten
eller smeker våra anklar
i myllret

Det vi söker uppenbarar sig
endast i febriga drömmar
De vi önskar att möta passerar hastigt
utan att knacka oss på axeln

I en tyst färd skrider
lågmälda sanningar förbi
Vi ilar mellan stationerna
utan att registrera någonting




Fri vers av Människohare VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-03 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Människohare VIP