Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trummor i natten

Vaknar till trummors slag

Följ rytmen 

Kommer närmare och närmare

Spelar en melodi i natten

Värdefull betydelsefull

Sjung med följer

Kroppens rytm

Dansar

Låt befrielsen släppa allt

Lägger bekymringen åt sidan

Tar tag i dig

Glömma nuet

Vara lycklig att vara den du är

Trumslagen försvinner i natten

Lämnar spår av mystik




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-04 09:47



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Känns befriande
2021-06-08

  Niliboy
Trummor är vackra, särkilt indian å den samiska nåidtrummans ljud!
2021-06-04

  alicja lappalainen VIP
mycket vacker.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP