Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindregatta



Kom vindregatta.



Blås lätthet i varje steg.



Flyg fjärdarna kring.



Med fläkt in mot lavrike



genomvädras vår urskog.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-04 13:14



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Renande
Stärkande
Befriande


Tack!
2021-06-10

  Den filosofiske poeten
Inspirerad

Kvinna, mitt potatisland växer i din urskog.
2021-06-08

  Öknens Ros VIP
Härligt med vindar som seglar på himlen, över land och hav!
2021-06-05

  Den filosofiske poeten
Urskogen, lugnet.
Tiden tycks stå stilla, i tankarna

fötterna vill bara går gå, gå...
2021-06-05

  Elinor Sörensson VIP
Vindlätta ord med allvarston.
Som en poetisk ramsa med kraft
att läka urskogen.
2021-06-04

  Susen VIP
En finurlig dikt med vinden som önskas blåsa lätthet
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP