Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Oceaner är inte alltid blå

 

Visst minns jag den där allra första gången

som jag så intensivt såg in i dina ögon

jag undrade då förvånat hur en hel ocean

så tydligt kunde speglas där …i din blick

 

jag förstod då också med ens att oceaner

verkligen inte alltid behöver vara blå

och jag undrade nästan generat för mig själv

om havet för alltid skulle påminna mig ...om dig

 

även när vinden piskade upp dina oceaner

visste jag att stormen snart skulle mojna

och att havshorisonten där i dina ögon

då skulle ge mig den vackraste av solnedgångar

 

när jag tänker tillbaka på den tiden så minns jag

hur dina ögon kunde lugna mig och säga …att allt är bra

du finns där så nära men ändå så oänligt långt bort

men må dessa vackra minnen av dig …alltid få leva

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-04 14:07



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gammal kärlek rostar aldrig
2021-06-04

  Sparvögat VIP
Vackra ord till kärlekens ögon...
2021-06-04

  ULJO
Fint förmedlat.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP