Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


En svart fjäril

Där flög den mellan himmel och jord.
Den lilla svarta fjärilen bara flög och flög och fortsatte att flyga ännu högre.
Den trodde att den hade kommit undan sin förflutna men istället så var den lilla stackars fjärilen tillbaks i ruta ett ännu en gång.




Fri vers av aicha
Läst 364 gånger
Publicerad 2006-07-24 21:01



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vilken stark bild..
man riktigt ser den
svarta fjärilen
flyga högre och högre

känner så starkt
för denna text,
samt frustrationen
som kommer till
uttryck i den
2006-07-24
  > Nästa text
< Föregående

aicha