Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt

Vi bygger ett bo
Och vi talar om början
Hur livet sparkade sig loss
Kravlade sig upp, hittade sin näring
Började krypa, gå och slåss
Tala, dansa, bygga och
Minns du?
Nu är det mörkt
Nu är det natt
Dröm vackert
Vi reder oss.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-04 18:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En kort, intensiv, förkortad berättelse om livet och dess innehåll. Med en förhoppning om att allt "reder" sig.

2021-06-18
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.