Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattna

Vägen ner mot ån
Där jag cyklar snabbt
Över fornlämningsfälten
Lerjorden dammar
Träden ryker gult
Maskrosfrön virvlar
Jag ska vattna mitt land.






Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-05 22:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
mycket vacker text. bor du vid anundshögarna?
2021-06-06
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.