Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nationaldagen.


Dagens reflektion


Jag kan knappt säga ditt namn högt,
jag har tungan fångad i ett cirrusmoln.
Jag håller fortfarande på och låtsas
för planeten, att det aldrig har hänt.
Att du aldrig hade förvandlats
till vad du är idag.
Men det är dagar, som denna,
då mitt sinne simmar omkring
och minnet av din forna storhet flödar
som gör att du åter skiner upp.
Sedan kraschar det vid min bakdörr.
Även om jag håller den förseglad,
så sipprar du in och översvämmar golvet.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Koloristen
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-06 18:32



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
...
Min tsunami :-)
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen