Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Kärlekensbro

 

Se hur en morgonrodnad nu naturen klär

då när som vägar korsas blir någon kär

ja nu två hjärtan fylls av ljuv musik

och vår koltrasts sång blir till vårlyrik

 

att se att ge är en mycket stor förmåga

det ger oss näring åt varje kärlekslåga

ja den växer stark med hopp och tro

och av hoppet byggs en kärleksbro

 

där nu de tvenne vandrar hand i hand

på sin väg mot ett eget kärleksland

för när som lyckan ler då leker livet

men ta ändå aldrig din vän för givet

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-07 08:41



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker kärlekslyrik att njuta av! Och du är strålande bra fotograf.
2021-06-07

  Kajan VIP
Ja, en så finstämd kärlekslyrik är värd både en och två applåder; fin läsning och fotot är härligt!
2021-06-07

  Sparvögat VIP
Åh så vackert orden faller till kärleken och koltrastens sköna sång...
2021-06-07

  Öknens Ros VIP
Vackert om kärleken.
2021-06-07

  Feliaxel VIP
Så vackert
2021-06-07
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP