Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I blom


Orden, texterna jag skriver

allt är jag

blommande












Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-08 11:44



Bookmark and Share


    glasa VIP
hej

underbara
blommande blomma


2021-06-12

  Öknens Ros VIP
Må du fortsätta blomma.
2021-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP