Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skymning beslöjad



Beslöjad skymning


med stäv i vajevind


ögon som drömska lanternor


Någon anlöper hamn.




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-08 19:34



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Magi !

Tack!
2021-06-10

  Susen VIP
'Ögon som drömska lanternor' din dikt andas längtan
2021-06-09

    Lena Staaf VIP
Härlig dikt med mycket sommarstämning.
2021-06-09

  Öknens Ros VIP
Hem till den kära som väntar.
2021-06-09

  angela Täubert fd Jansson VIP
Vackert om kärlekslängtan.
2021-06-09

  Elinor Sörensson VIP
Stämningsfull skymning
med stäv i vajevind.

Anar förväntan hos någon,
som kanske efterlängtad,
snart stiger i hamn.
2021-06-09
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP