Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt eget foto : Soligajag_1


Kan man njuta mer


Kan man njuta mer

Här njuter vi av god mat och en trevlig kväll ,
nu behöver man inte ligga på en mjuk fäll.

Värmen är annorlunda i detta land,
man ligger plant och inte på sand.

Önskar att jag kunde vara där nu,
slippa gå upp klockan sju.

Härliga grönsaker med smak ,
inga måsten och absolut inget bak.

Kanske en vacker dag jag åker ner,
tar med mig en väska och och stjärnorna ser. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-09 07:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP