Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solförmörkelsen

Solförmörkelsen närmar sig
Som en apokalyptisk lek
Att närma sig indirekt
Med försiktighet

Det kan vara den sista chansen.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-09 21:18



Bookmark and Share


  SatansSon
när blir det?
2021-06-16
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.