Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


Den väg du valt

 

 

Medan tiden går läker många sår

men de fel vi gjort blir sällan rätt

ja för att kunna lära är en del av livet

så lär och lev nu på allra bästa sätt

 

den väg vi valt kan vara snårig

så du kan snubbla ganska lätt

men du väljer väg för den du är

besluten du tagit har din framtid klätt

 

när vi står vid vägens sista korsning

har vi ur alla snårigheter nu hittat ut

så vi får nu leva livet som det blev

och att hoppas på ett lyckligt slut

 

Copyright © AndLou

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-10 11:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppfull dikt med vishet om de vägar vi tar i vårt liv.
2021-06-11

  Eva Langrath VIP
Fin och hoppfull text att ta med sig på livsvandringen.
2021-06-11

  Kungskobran VIP
Jag går min väg du går din väg kanske ses vi längre fram
Povel Ramel
2021-06-10

  Sparvögat VIP
Visa tankar tecknar du…
2021-06-10

  ULJO
Riktigt bra visdomsord
2021-06-10

  Kajan VIP
Ord att ta med sig på färden, som kan vara både vinglig o osäker..
2021-06-10

  Öknens Ros VIP
Visdomsord att minnas.
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP