Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för dig


om du tror att rosen slår ut i blom

bara för dig så tror du rätt

allt hon vill är att beskådas


men gör det på avstånd

och plocka henne inte

för då vissnar hon


tappar sina blad

blir till ett ingenting

och din trädgård är tom























Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-10 15:16



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En riktigt fin dikt, och så sant : )
2021-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP