Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Pulsslag.


Rytm


Mina huggtänder dränerar min kondition,
men inte så snabbt som de matar min själ.
Solen har tillåtit mig två vettiga strålar
och jag är förankrad genom dessa guldkedjor.

Jag är glad att jag hittat ett rengöringsmedel:
Varm rytm och iskall etanol.
De sjunker ned i blodomloppet
och förbereder min kropp för hösten.

Liksom tidigare faller allt på plats,
varje ton är noggrant inställd i mitt sinne.
Varje tomt utrymme nås av min skarpa blick,
allt är säkrat av rimmet och rytmen.




Fri vers (Fri form) av Koloristen
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-10 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen