Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinden och vågen

Vinden och vågen 
härjar som de vill 
sitter sällan still 

Det som kommer i vägen 
rubbas ur sina lägen 

Slungas och krossas 
och i fogarna lossas 

hamnar på en stenig strand 
och gnags av tidens tand 

 När vinden och vågen
dansar sin häftiga vals
skonar de ingenting alls 




Bunden vers (Rim) av Susanne Ljung Adriansson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-14 20:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nej, inte ens själva berget kan stå emot vatten ... Väl rimmat, som vanligt! :)
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Susanne Ljung Adriansson
Susanne Ljung Adriansson VIP