Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto:AndLou


En strof om att glömma

 

Denna strof är om att glömma

alla mina lögner och svek

och alla de ord som jag sa

där i en sorts allvarsam lek

 

en ny mening som bär

på alla tankar och svar

ja det blir kanske allt

jag till slut håller kvar

 

nej låt nu orden beskriva

alla de känslor som finns

jag vill att ömhet och värme

bli till det som ni minns

 

Copyright © AndLou




Bunden vers (Rim) av AndLou VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-11 15:47



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Fin önskan om att lämna det karga bakom sig och istället sprida liv och värme till slut.
2021-06-11
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP