Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnade sånger från lärkträden



Så inglasad en årstid känns

när den blir för utdragen



trots dansande reliefer utefter

snökamrar eller glaciärhäng



men när det regnar sånger

från lärkträden



spjälkas det kylslagna upp

inom en nästan sommar




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-13 14:49



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Underbara bilder - man vill bara ha mer !
2021-06-29

  Elinor Sörensson VIP
"när det regnar sånger

från lärkträden"

Så poetiskt vackert i varje ton
och ord. Slår an mot min innersta
sinnessträng.
2021-06-14

  Susen VIP
En poetisk sommarsång. Ditt språk är mästerligt
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP