Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vila

Ensamhet
En samhet
Sammet.




Fri vers (Fri form) av A. S.
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-14 19:51



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
inget behöver tilläggas. johan har sagt allt väsentligt om din text.
2021-06-16

  Johan Karlsson
Ja där fanns det visst ett sammanhang, bara man skalar av orden.
2021-06-15

    ej medlem längre
Fin ordlek!
2021-06-14
  > Nästa text
< Föregående

A. S.
A. S.