Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fot:AndLou


Tårarnas sälta

 

Ja ...jag älskar helt enkelt livet vid havet

de varma runda klipporna där i solen

ljudet av vågor som slår mot de samma

 

den ljuva doften av saltvatten och tång

så tårarnas sälta blir inte längre lika tydliga

ser upp mot de få bomullstuss formade molen

 

himlen är helt klarblå och solen står i zenit

solstrålarna värmer min djupt nedkylda själ

sommaren har nog aldrig varit mer påtaglig

 

livet har återvänt till världen och till mig

ljuset och värmen gör mig åter till kung

och Sverige är helt plötsligt fantastiskt igen

 

Copyright © AndLou




Fri vers (Fri form) av AndLou VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-15 11:05



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vår älskade natur väl beskrivet
2021-06-15
  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP