Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"don\'t trust, don\'t get dissapointed\" is a thing of the past


intro of sorts

skriker mest inombords
alltid för självmedveten

skrattar sällan
men gör det med hjärtat

ovan vid känslor
tappar fotfästet ibland
flyger iväg
när jag är i hennes armar

\"har aldrig varit så ledsen så som när jag är utan dig
men jag har aldrig varit så glad så som när jag är med dig\"

hon lärde mig att känna riktig kärlek
men jag har fått erfara ensamheten då vi varit ifrån varann
den kan göra så ont
ondare än något jag nånsin kännt

desto ondare det har gjort
desto varmare är hon sen

tar en cigg




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 350 gånger
Publicerad 2006-07-25 01:51



Bookmark and Share


  objekt3
Jag tycker om allt det du inte säger

\"tar en cigg\"
2007-11-23

  Joakim P Udd
hah, det är en grej som tål att tittas på många gånger det här med att

veta att vad man än gör och närsomhelst liksom så är man VÄLKOMMEN

en grej är att det gör saker med en som man kanske bara börjar se efter nåra år och då kanske man kunde förstå vad som hänt med en, om man inte redan hade glömt vem man var innan... lite som att födas, you will know.

vi tar en cigg
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter