Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ensam?

det händer att jag sitter
som om jag vore

ensam

utan att veta varför
men det brukar gå över

om man...


väntar

så jag väntar
och upprepar det för mig

så jag kan höra




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 402 gånger
Publicerad 2006-10-02 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter