Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
guitar hero


rock & roll losers unite

längtar efter scenen
ståendes
med fingertopparna på strängarna

måste höra ljudet
måste känna känslan igen

ett hål som går att laga
ingen idé att klaga

rock out! ...chill out...




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 394 gånger
Publicerad 2006-07-27 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hade samma tanke(tror jag) när jag skrev en av mina dikter.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter