Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
men hon lyser starkare när bara solen är kvar


hon bär med sig solen till mig

tar en cigg
till ljudet av chet baker
ännu en undebar morgon
en bra dag att vara kär

solen som glimrar
bilar på avstånd
någon som talar lågt
någon som tänker på dig
någon som tänker på mig

ännu en underbar morgon

med dig




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 349 gånger
Publicerad 2006-07-27 14:08



Bookmark and Share


  Joakim P Udd
ani-quote!:
I realised that night
that the hall-light
which seemed so bright
when you turned it on
is nothing
compared to the dawn
which is nothing
compared to the light
that seeps from you
when you're sleeping
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter