Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

flaming danceshoes

luggen hålls kort
elden skrämmer mig inte längre (igen)

mer och mer vacker
vacker i variation

men det är glöden
som är lugnande

tiden förbi

tar en tandborste




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 360 gånger
Publicerad 2006-08-09 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter