Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invasion party

de säger jag ska inleda med ett tal
klingar i ett glas

\"nummer 666\"

kastar glaset genom fönstret
och tackar för drinken

tar en cigg




Övriga genrer av wicked dickhead
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-07-25 01:58



Bookmark and Share


  keftslyna
menade inte att jag uppfattade texten som ironisk =)
fick bara någonslags elak ton xD
2006-07-25

  Joakim P Udd
inte en jävla ironisk ton så långt ögat når!
awright!
2006-07-25

  keftslyna
när jag läser den får jag automatiskt en ironisk ton. vet inte om det ska vara så, men jag gillar det.
2006-07-25
  > Nästa text
< Föregående

wicked dickhead
wicked dickhead

Mina favoriter
Tintin gråter